Εκκλησιαστικά Είδη
Εκκλησιαστικά Είδη
Η εταιρία μας «Χρήστος Α. Γιαννιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 1981 με σκοπό την κατασκευή εκκλησιαστικών ειδών και την προμήθεια με αυτά των ιερών Ναών.

Η παρουσία μας στον χώρο αυτό χρονολογείται από το 1964, τότε που η φράση «βιομηχανικό προϊόν» ήταν δύσκολο να ακουσθεί στον εκκλησιαστικό κατασκευαστικό κλάδο, γιατί όλα μας σχεδόν τα έργα περνούσαν από τα χέρια ειδικών τεχνιτών στην μεταλλοπλαστική, στο σχέδιο, στη διαμόρφωση των παραστάσεων πάνω στο μέταλλο ή στο ξύλο (ξυλογλυπτική). Τα έργα αυτών των ένθεων τεχνιτών ανέδυαν άρωμα λιβανιού και προσευχής.

Σήμερα βρισκόμαστε στο σημείο να κρατάμε με κόπο τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας μας, αυτά δηλαδή που παραλάβαμε σε γραπτά και σε έργα από τους θεόπνευστους προκατόχους μας, αναφορικά πάντα για μας με το κατασκευαστικό κομμάτι που μας αναλογεί, την χειροποίητη εργασία στηριγμένη στην παράδοσή μας, που είναι το σταθερό σημείο της δημιουργικής μας ύπαρξης. Στους ανθρώπους που μας στηρίζουν βρίσκονται τα πιο σημαίνοντα εκκλησιαστικά πρόσωπα της εποχής μας, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και επιπλέον μας κρατά σε επαγρύπνηση και μας ενδυναμώνει στην εκπλήρωση του σκοπού μας. Έργα μας κοσμούν Ορθόδοξους Ναούς, Μητροπολιτικούς και μη, σε όλον τον κόσμο, και η προσπάθειά μας πάντα θα αποβλέπει στο να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα στον τομέα μας. Στο Site αυτό μπορείτε να δείτε μερικά από τα έργα που κατά καιρούς έχουμε δημιουργήσει είτε για την έκθεσή μας, είτε για τους πελάτες μας κατόπιν παραγγελίας.

                                                                    Μετά τιμής
                                                             Χρήστος Γιαννιώτης